Sterke magnetische muren

PD2015_rd

Ontdek de vele mogelijkheden van MagneetPleister

MagneetPleister is onze hoogwaardige sierpleister die wanden magnetisch maakt gemakkelijk en snel.

Met MagneetPleister kunt u uw eigen magnetisch wand maken in een mum van tijd. In elke vorm die u wilt! U hoeft geen langer spijker, schroeven en nagels meer te gebruiken.

MagneetPleister is aanzienlijk sterker dan onze reguliere MagneetVerf. Een laag van MagnetPleister is sterker dan drie lagen van MagneetVerf. Met één neodymium magneet MagnetPleister kan maximaal 28 pagina’s A4. Dat maakt de sierpleister met name geschikt voor ruimtes waar meerdere objecten vaak moeten worden opgehangen. Op het werk, maar ook gewoon thuis! Gebruik MagneetPleister als basis verf dan de muur in elke gewenste kleur en vorm. Of gebruik het als ferromagnetische behanglijm om glasvezelbehang te hechten, bijvoorbeeld. Met MagnetPleister kunt u gemakkelijk elke muur multifunctioneel en flexibel maken.

Sterke combinatie

MagneetPleister is ook heel goed te combineren met SketchPaint PRO door MagPaint. Waardoor je niet alleen de oppervlakken sterk magnetisch maakt maar, ook beschrijfbaar maakt met whiteboard markers. De creatieve mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

U kunt schrijven op elke ondergrond die u bedekt met sierpleister en behandeld met whiteboard verf, en bovendien kun u al uw notities, presentaties of schema hechten aan de muur met behulp van een paar magneten. Heel duidelijk! U maakt uw eigen flexibele werkplek. Het is ook zeer nuttig in huis. Voor uzelf en de kinderen!