Aantrekkelijke waar u maar wilt

MagneetPleister is ideaal voor gebruik in een professionele omgeving vanwege de sterke magnetische velden. Van het kantoor naar een speelkamer op school en vanuit een vergaderruimte naar een winkel waar je maar wilt om schoenen te presenteren; spijkers, schroeven en spijkers zijn niet nodig met deze sierpleister. Echter, MagnetPlaster is ook een ideale en veilige oplossing voor uw huis! U hoeft alleen magneten nodig.

Op het werk

Ideaal voor presentaties, plannen en overzicht …

Of u nu een architect, ontwerper, uitgever, zorgverlener of retailer: als u iets wilt laten zien of presenteren, zijn magnetische oppervlaktes erg handig. Toon of presenteer uw projecten op de muur. Snel hechten door middel van een plank aan de muur waarop u een nieuw model van de schoen demonstreert. Snel, eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Laat collega’s en medewerkers hun creatieve ideeën delen en toon uw klanten uw nieuwste producten. MagneetPleister maakt het allemaal mogelijk, en het is ook nog eens eenvoudig.

Op school

Onbegrensde mogelijkheden voor studenten en docenten …

Wil je meer ruimte om studenten werk op te hangen of om de lesstof duidelijk weer te geven? Maak dan gebruik van elk deel van de muur als je wilt. Gemakkelijk te verwijderen of te wijzigen tekeningen, affiches, documenten en schema’s … Combineer de sierpleister met Blackboard Paint of SketchPaint PRO (whiteboard verf) en je hebt een magnetische schoolbord en whiteboard in een mum van tijd.

Huis

Geef mooie dingen alle ruimte …

Gebruik MagneetPleister overal in het huis om posters, tekeningen, foto’s of een kalender op te hangen. Verf de MagneetPleister met een mooi patroon en je eigen gekozen kleur en hierdoor kunt u uw eigen stijlvolle spel muur creëren . Of gebruik het als ferromagnetische behanglijm voor glasvezel behang, bijvoorbeeld. Wat uw smaak ook is, met MagneetPleister als product zal elke muur zeer aantrekkelijk geworden!