Topklasse voor professioneel gebruik

SketchPaint PRO:
Als absolute kwaliteit telt!reddot_nominee

SketchPaint PRO is de revolutionaire transparante verf waarmee je ieder gewenst oppervlak transformeert in een superglad en hoogwaardig whiteboard.

Beter dan welke bestaande whiteboardverf dan ook!

SketchPaint PRO is bij uitstek geschikt in een professionele omgeving door zijn harde en opmerkelijk gladde toplaag: makkelijk te beschrijven en eenvoudig schoon te houden. Als kwaliteit van het eindresultaat geldt, is SketchPaint PRO dé oplossing.

Met SketchPaint PRO is het traditionele whiteboard echt niet meer nodig. Je kunt met deze geweldige verf het whiteboard nu stijlvol integreren in ieder interieur. Geen losse whiteboards meer op kantoor die in de weg staan, maar een whiteboard geschilderd op (een deel van) de muur in elke vorm die je maar wilt. En dan maakt het niet uit of het en betonnen-, houten, of geverfde wand is; de oorspronkelijk uitstraling blijft gewoon gehandhaafd. En altijd in de buurt wanneer je het nodig hebt.

Uniek aan SketchPaint PRO is de samenstelling die zorgt voor een echt superglad oppervlak. Zoals gezegd: niet alleen bijzonder goed te beschrijven, maar ook makkelijk en snel schoon te maken. Zelfs als het oppervlak al geruime tijd niet is gereinigd, verwijder je met gemak de resten van de whiteboard markers en kleurzwemen na intensief en langdurig gebruik.

Sterke combinatie

SketchPaint PRO is ook uitermate goed te combineren met MagneetPleister van MagPaint. Het maakt het whiteboard namelijk ook nog eens sterk magnetisch en daarmee zijn de mogelijkheden echt eindeloos! Niet alleen heel eenvoudig te beschrijven, maar met behulp van een paar magneten bevestig je er zo notities, presentaties of planningen op. Een  multifunctionele werkruimte is zo gecreëerd. Ook in huis erg handig. Voor jezelf én de kinderen!

SketchPaint PRO is eenvoudig aan te brengen en klaar voor intensief gebruik!