Eindeloze mogelijkheden op iedere plek

SketchPaint PRO is uitermate goed toe te passen in iedere zakelijke omgeving. Op de speelplaats, op kantoor, in winkels, op school of in de gezondheidszorg. SketchPaint PRO is niet alleen een eenvoudige oplossing, het is ook nog eens de beste dankzij de supergladde en harde toplaag!

Op het werk

Overal waar je wilt een whiteboard …

Laat je niet begrenzen door losse whiteboards op de werkvloer en ga praktischer werken. Gebruik de hele muur of een deel daarvan: wat je wilt! Omarm de creativiteit van je collega’s en vergroot de efficiëntie. En zodra het oppervlak ook nog eens sterk magnetisch is gemaakt door eerst onze MagneetPleister toe te passen, heb je niet meer dan een paar magneten nodig om diezelfde wand of kast ook als prikbord te gebruiken. Multifunctioneel in optima forma!

Op school

Spelenderwijs leren…

Kinderen tekenen en schrijven graag. Hoe geweldig is het als ze dit direct op een muur mogen doen? Met SketchPaint PRO laat je de leerlingen spelenderwijs kennis maken met spelling, schrijven, rekenen en samenwerken.

In de zorg

Combineer functies, maak overzichten, schuif met mogelijkheden…

In de zorg is onderlinge communicatie van groot belang. Of het nu gaat om het delen van een planning, informatie tijdens een vergadering of een boodschap voor een collega; op een wand die beschilderd is met SketchPaint PRO is communiceren een fluitje van een cent. En in combinatie met een onderlaag van MagneetPleister tover je het oppervlak om tot een groot en magnetisch whiteboard. Daarmee zijn de mogelijkheden echt eindeloos! Snel en efficiënt.